kontaktie-novicepredstavništva    language
interaktivni zemljevidživeti s pristaniščem
iskalec
Domov / O podjetju / Kadri
O podjetju
Poslanstvo, vizija, strategija Zgodovina Organiziranost družbe Vodstvo podjetja Kakovost Odnos do okolja Družbena odgovornost Živimo z vami Javna naročila Kadri Izobraževanje Kadrovski razpisi Etični kodeks, poslovna skrivnost EU projekti Pobratena pristanišča Informacije javnega značaja
Ladje na vezu:
ORKUN KALKAVAN (19.04 - 13:00)
JOGELA (19.04 - 04:00)
GLOVIS CARAVEL (18.04 - 10:00)
ORIENT CENTAUR (18.04 - 09:00)
ALIDA S (17.04 - 20:00)
APOLLO LYNX (17.04 - 06:00)
ZINI (16.04 - 06:00)
Najave ladij, plani pilotaž, stanje na vezih
Obiščite nas na sejmu
 
  Kadri

Kariera v Luki Koper
Usposobljeni in motivirani kadri so naše strateško bogastvo in pogoj za uresničevanje razvojnih načrtov Luke Koper. Znanje, podjetnost, partnerstvo, spoštovanje in odgovornost vsakega posameznika so vrednote naše družbe, ki jih udejanjamo v praksi.

Zaposleni
Zaposleni v Luki Koper s svojim znanjem, energijo in delovno vnemo dokazujemo predanost kolektivu. Kot neposreden izvajalec dela zaposleni prispevamo predloge za izboljšave in partnersko soustvarjamo prihodnost podjetja. Naša dejavnost zahteva fleksibilen pristop k organizaciji dela, zato se znamo prilagajati potrebam poslovnega in družbenega okolja.

Načrtovanje kariere
Razvoj zaposlenih načrtujemo in izvajamo skladno z letnimi in dolgoročnimi cilji in načrti družbe. Z usposabljanjem, izobraževanjem in različnimi oblikami motiviranja našim zaposlenim omogočamo karierni razvoj, s tem pa zagotavljamo ustrezne vrste in kvaliteto kadrov.

na vrh