Ponudba velja za zaposlene v Skupini Luka Koper in za zunanje interesente, imajo pa zaposleni Luke Koper prednost pred zunanjimi uporabniki.

Pokljuka

Šavrinka je počitniška hiša, ki gostom v zatišju pokljuškega gozda nudi miren počitek, možnosti za dolge sprehode in je hkrati izhodišče za zahtevnejše vzpone. Pozimi Pokljuka ponuja številne urejene tekaške proge in dve žičnici za manj zahtevne smučarje. Apartmaji Šavrinka so prijetni, imajo centralno ogrevanje, kopalnico (TWC), bivalni prostor s kuhinjsko nišo (hladilnik, plinski štedilnik) in dnevnim prostorom s satelitsko TV in stereo napravo. V apartmajih za 3 osebe so tri ležišča v dnevnem prostoru  (raztegljivo dvojno ležišče in enojno ležišče), v apartmaju za 5 oseb pa je še soba z ločenima ležiščema. Gostom je na voljo tudi pralnica s pralnim in sušilnim strojem.V pritličju je skupni prostor s kaminom, TV in stereo napravo, primeren za družabne večere in miza za namizni tenis. Pred hišo je urejen prostor za balinanje.

Oddaj povpraševanje

Čezsoča

V vasi Čezsoča, ki leži neposredno ob reki Soči in je od Bovca oddaljena le 3 km, ima Luka Koper trietažno počitniško hišo. Na voljo so štirje prenovljeni apartmaji za štiri osebe, opremljeni s kopalnico (TWC), bivalno dnevnim prostorom (kabelska TV) s kuhinjsko nišo (hladilnik, mikrovalovna pečica, steklokeramična kuhalna plošča). Apartmaji imajo dvoposteljno sobo (pograd) in raztegljivo ležišče za dve osebi v dnevnem prostoru, dva apartmaja v srednji etaži pa imata tudi balkon. 
Pokličite in si rezervirajte oddih ob najlepši evropski reki.

Oddaj povpraševanje

Kranjska gora

Spominčica je počitniška hiša, ki leži nad jezerom Jasna ob cesti na Vršič in je od središča Kranjske Gore oddaljena približno 1 km.

Apartmaji Spominčica so novi, udobni, centralno ogrevani, s kopalnico (TWC) in bivalnim prostorom s kuhinjsko nišo (hladilnik, mikrovalovna pečica, kuhalnik s termo-keramično ploščo) ter dnevnim prostorom s kabelsko TV in stereo napravo. Apartmaji za 4 oz. 5 oseb imajo dvoposteljno sobo z dvema ločenima ležiščema oz. troposteljno sobo z zakonsko posteljo in enojnim ležiščem ter raztegljivodvojno ležišče v dnevnem prostoru. V pritličju je gostom na voljo skupni prostor.

Oddaj povpraševanje

Datoteke za prenos